De redenen om te (komen) werken bij NOVI

Employer Value Proposition (EVP) voor NOVI 

Compensatie en voordelen; openheid in salaris (concrete bedragen per functie en inzicht in stappen die je kan maken), bonusregeling die je per team kan behalen bij het bereiken van de vooraf gestelde en gecommuniceerde doelen. Als medewerker heb je beschikking over veel leuke extra’s zoals een sportschoolabonnement, Headspace account, Spotify abonnement, Microsoft Office 365, vrije toegang tot al ons onderwijs.

Werk-Privé balans; Flexibele werktijden met variabele aanvang en vertrek op kantoor Utrecht, mogelijkheid tot opnemen van onbetaald verlof, pensioenregelingen

Stabiliteit; Succes valt samen met de wil jezelf verder te ontwikkelen, hiervoor word je begeleid, gestimuleerd om ideeën aan te dragen, beloond als je je inzet om de organisatie te verbeteren, beloond en gerespecteerd als je fouten durft te maken. Wij bieden de mogelijkheid om binnen de organisatie jezelf te ontwikkelen. Dit kan in je eigen maar ook in een andere discipline, hiervoor faciliteren we trainingen, cursussen en opleidingen.

Locatie;  In een prima bereikbaar kantoor met OV of eigen vervoer, hebben we een zeer modern uitgerust, makkelijk toegankelijk, transparant en heerlijke ruimte. Je kan zowel in stillere ruimtes als in groepsruimten werken en ontspannen bij de koffiehoek of bij het tafelvoetbalspel. Uiteraard kan je praktisch alle functies vanuit huis invullen. Maar desondanks vinden we het natuurlijk wel leuk als je toch zo nu en dan op kantoor langskomt voor overleg met je collega’s, contact met de studenten of gewoon een gezellige VriMiBo.

Respect; Novi kent een open cultuur hetgeen betekent dat je met en bij iedereen kan aankloppen om zaken met elkaar te bespreken. Naast het werk ondernemen we ook initiatieven om elkaar op een andere manier (beter) te leren kennen en om over niet zakelijke dingen met elkaar te praten.

Waarom hebben onze collega’s gekozen voor Novi?

Werken in een inspirerende lerende omgeving

Wij werken in een modern bedrijfspand met een prachtige transparante afdeling met veel licht, ruimte en mogelijkheden voor ontspanning. Van open ruimten voor het ontmoeten van onze studenten, tot aan knusse hoekjes voor een face to face gesprek met je collega, praktische “studio’s” waar online lessen worden gegeven tot en met afsluitbare ruimten voor de teams-vergaderingen. Alles onder 1 dak! Lekker overzichtelijk. 

Maak alsjeblieft fouten!

Je mag hier fouten maken! Sterker nog, we verwachten dat je fouten maakt, want hier leer jezelf en de organisatie het meeste van! Novi is een lerende organisatie, hetgeen betekent dat we door vallen en opstaan als organisatie groeien. We hebben een cultuur waarin we leren van elkaar en denken in kansen. Dat er weleens wat mis gaat hoort erbij, gaat erom hoe we het oplossen en de volgende keer voorkomen!

Ashika

“Ik heb voor NOVI gekozen vanwege de transparantie en flexibiliteit binnen de organisatie, daarnaast krijg je als individu veel zelfstandigheid en vrijheid om nieuwe dingen te leren en jezelf te blijven ontwikkelen, dat alles vind ik heel prettig!”

George

Ik werk voor NOVI omdat ik ontzettend veel potentie zie in de organisatie die het kan worden! Onze organisatie is een mooie broedplaats voor mensen met ambitie en dat is hartstikke fijn om onderdeel van te mogen zijn. Er heerst een informele cultuur waarin veel kan en mag, ruimte om te experimenteren, fouten mogen maken, dat is een omgeving voor mensen die zich willen ontwikkelen. Dit alles werkt voor mijn enorm motiverend.

Max

Ik mag hier fouten maken! Wil graag in een organisatie werken die mensen verder kan helpen. Ik ervaar het als zeer prettig dat NOVI mij de mogelijkheden biedt om mijzelf te verbreden. In een kleine organisatie waarin veel dingen moeten worden opgepakt merk ik dat ik dit ontzettend bijdraagt aan mijn ontwikkeling!

Valerie

Ik werk met veel plezier bij NOVI omdat ik mij na al die jaren nog geen dag heb verveeld. Geen dag is hetzelfde, ik houd ervan als een organisatie snel beweegt waardoor ik ook snel moet bewegen en denken. De organisatie is constant bezig met ontwikkelen, ik houd ervan. Ik ben trost op NOVI omdat het zich anders in de markt zet en wij willen werken aan de toekomst!”

Word jij onze volgende collega?

Bekijk onze vacatures